ProduktPriser

Boligens standard og boligverdi: Hva har standard å si for boligens verdi?

Når det gjelder å fastsette verdien av en bolig, spiller standarden på ulike rom en betydelig rolle. Overflater som gulv og vegger har en stor visuell innvirkning, men det er kjøkken og bad som virkelig veier tyngst. Hos Solgt.no har vi utviklet avansert teknologi for å beregne standarden på disse viktige rommene, og vi er stolte av å være de første i Norge til å tilby dette.

LEST PÅ 5 MINUTTER · 2. AUGUST 2024

  • Jan Oftedal
    Jan Oftedal

    Daglig leder

Hvorfor er kjøkken og bad så viktige?

Kjøkken og bad er de dyreste rommene å renovere, og deres tilstand kan drastisk påvirke boligens samlede verdi. Et moderne, funksjonelt kjøkken eller et nylig oppusset bad kan øke en boligs verdi betraktelig, mens rom som trenger omfattende arbeid kan trekke ned prisen.

Videoguide: Slik gjør du et GODT boligkjøp

Solgt.no’s standardvurdering Vi har utviklet en egen teknologi som vurderer standarden på bad og kjøkken fra 1 til 10. Dette gir en klar indikasjon på rommenes tilstand og deres bidrag til boligens totale verdi.

Juster standard og få oppdaterte verdiestimater

Som bruker av Solgt.no kan du selv endre ønsket standard på bad og kjøkken for å få oppdaterte verdiestimater. Dette gjør at du kan se hvordan ulike forbedringer eller nedgraderinger kan påvirke boligens verdi.

  1. Lav standard: Rom som trenger betydelig oppgradering.
  2. Middels standard: Rom som er funksjonelle, men kanskje trenger noen oppdateringer.
  3. Høy standard: Nyrenoverte eller luksuriøse rom med moderne fasiliteter.

Sammenlignbare boligsalg

For å gi deg den mest nøyaktige verdien, tilbyr Solgt.no lister med sammenlignbare boligsalg. Du kan velge å fokusere på nylige salg med tilsvarende størrelse og egenskaper, eller sortere etter distanse fra boligen. Dette gjør at du kan få et realistisk bilde av hva lignende boliger i ditt område har blitt solgt for.

Et kraftig verktøy for eiendomsmarkedet

Solgt.no er et kraftig verktøy som gir deg tilgang til verktøyene eiendomsmeglere og eiendomsinvestorer bruker. Med vår plattform kan du finne boligverdi på en enkel og effektiv måte. Vår teknologi og data gir deg muligheten til å ta informerte beslutninger, enten du skal kjøpe, selge, eller bare ønsker å vite mer om boligens verdi.

Oppsummering

Boligens standard, spesielt på kjøkken og bad, spiller en avgjørende rolle i verdifastsettelsen. Med Solgt.no’s unike teknologi for å beregne standarden på disse rommene, får du en presis verdiberegning. Vår plattform gir deg også muligheten til å justere standardvurderinger og se hvordan dette påvirker verdien, samt tilgang til omfattende lister med sammenlignbare boligsalg.

Besøk Solgt.no i dag for å utforske våre verktøy og få en nøyaktig verdiberegning av din bolig. Med vår teknologi kan du ta bedre boligvalg og navigere eiendomsmarkedet med selvtillit.

Lære mer?

Videoguide: Slik gjør du et GODT boligkjøp

Hva er boligen verdt? Finn ut med verdiestimat på Solgt.no

Unngå bolig bomkjøp

Sjekk hva naboen ble solgt for

Nøkkelord

  • Jan Oftedal
    Jan Oftedal

    Daglig leder

    Jan er daglig leder i Solgt.no og har kjøpt og solgt over 100 boliger. Med lang erfaring fra eiendomsbransjen er han engasjert i å gjøre bolighandelen tryggere og enklere for alle. Hans ekspertise og dedikasjon sikrer at kunder får de beste rådene og innsikten i markedet gjennom Solgt.no's eiendomsanalyseverktøy.

Sist oppdatert: 10. september 2024

Blogg

© 2024 Solgt.no AS — Org. nr. 923 401 032