ProduktPriserKontakt
holmboes gate 6 oslo

Slik Vurderer Du Et Oppussingsobjekt

På jakt etter et oppussingsobjekt i Oslo med stort potensiale? I denne videoen tar vi en nærmere titt på en 3(4)-roms selveierleilighet i Holmboes gate 6A, 0357 Oslo

LEST PÅ 5 MINUTTER · 7. OKTOBER 2024

  • Jan Oftedal
    Jan Oftedal

    Daglig leder

I denne videoen tar vi en nærmere titt på en 3(4)-roms selveierleilighet i Holmboes gate 6A, 0357 Oslo, som akkurat har kommet på markedet. Med en prisantydning på 7 990 000 kr (pluss 600 000 kr for garasjeplass), to balkonger, heis og oppvarming inkludert, har denne boligen mye å by på, selv om den trenger oppussing. Spørsmålet er: Er dette et godt kjøp?

Hva du bør vite om Holmboes gate 6A

Denne leiligheten ligger i et attraktivt område på Majorstuen, med alt du trenger rett utenfor døren – kollektivtransport, butikker, kafeer og restauranter. Beliggenheten alene gjør at eiendommen har en solid verdi, og med sine to balkonger og garasjeplass, er den et godt utgangspunkt for en eiendomsinvestering.

Leiligheten har et areal på 89 kvadratmeter, og som oppussingsobjekt er det mange muligheter for å sette ditt personlige preg på den og samtidig øke verdien betydelig.

Sammenlignbare salg: Hvordan vurderer man prisen?

Når du vurderer et oppussingsobjekt, er det viktig å sjekke sammenlignbare salg i nærområdet. I vår video nevner vi to relevante salg som gir et godt bilde av markedet. Den første boligen på samme adresse var totalrenovert og ble solgt i 2023 for 11,5 millioner kroner, tilsvarende 138 000 kr per kvadratmeter. Hvis vi justerer for dagens markedsutvikling, ville prisen vært enda høyere nå.

Et annet salg på samme adresse fant sted i 2021, hvor en bolig med toppstandard ble solgt for 9,1 millioner kroner, tilsvarende 118 000 kr per kvadratmeter. Justert for markedsutviklingen i dag, vil prisen ligge på rundt 130 000 kr per kvadratmeter.

Med en prisantydning på 7 990 000 kr for Holmboes gate 6A, er det rom for å gjøre en god investering gjennom oppussing, spesielt når du sammenligner med disse tidligere salg.

Er oppussing verdt det?

En av de største fordelene med denne leiligheten er byggets alder. Bygget er fra 1997, noe som betyr at oppussing vil være relativt rimelig sammenlignet med eldre bygninger. Det er sannsynligvis kun overflater som trenger oppgradering – som gulv, vegger og kjøkken – og dette kan raskt øke verdien av boligen betydelig.

Med varme og varmt vann inkludert i felleskostnadene, er det også et praktisk aspekt som gjør denne boligen til et godt valg for mange kjøpere.

Konklusjon: En potensiell gullgruve

Med en attraktiv beliggenhet på Majorstuen, to balkonger, heis og garasjeplass, har Holmboes gate 6A mye potensiale. Hvis du er på jakt etter et oppussingsprosjekt med mulighet for god avkastning, kan denne leiligheten være en gullgruve. Sammenlignbare salg viser at det er rom for å øke verdien etter oppussing, og byggets alder gjør at oppgraderingene kan gjøres til en rimelig pris.

Hvis du vil se nærmere på detaljene, sjekk ut vår video hvor vi tar deg gjennom prisvurderingen og mulighetene for å tjene penger på oppussing av denne boligen.

Er Holmboes gate 6A din neste investering? Se videoen for flere tips om hvordan du vurderer et oppussingsobjekt!

Sjekk ut boligdatabasen til Solgt.no

Videoguide: Slik gjør du et GODT boligkjøp

Videoguide: Verdivurdering av bolig

Unngå bolig bomkjøp

Sjekk hva naboen ble solgt for

TikTok Slik finner du gamle Finn-annonser

YouTube - Slik finner du gamle Finn-annonser

10 ting du bør sjekke når du skal kjøpe bolig

Sjekk ut vår YouTube-kanal for flere guider

Nøkkelord

  • Jan Oftedal
    Jan Oftedal

    Daglig leder

    Jan er daglig leder i Solgt.no og har kjøpt og solgt over 100 boliger. Med lang erfaring fra eiendomsbransjen er han engasjert i å gjøre bolighandelen tryggere og enklere for alle. Hans ekspertise og dedikasjon sikrer at kunder får de beste rådene og innsikten i markedet gjennom Solgt.no's eiendomsanalyseverktøy.

Sist oppdatert: 9. oktober 2024

Blogg

© 2024 Solgt.no AS — Org. nr. 923 401 032