ProduktPriserKontakt
boligflipping torshov

Boligflipping på Torshov: Kan denne 37 kvm leiligheten gi gevinst?

Vi sjekker før og etter på denne boligen på Torsohov. Denne forsøkes flippes!

LEST PÅ 3 MINUTTER · 21. OKTOBER 2024

  • Jan Oftedal
    Jan Oftedal

    Daglig leder

I dagens innlegg tar vi en nærmere titt på en leilighet i Bentsebrugata på Torshov som nylig har vært gjennom en total oppussing. Noen prøver å flippe denne 37 kvadratmeter store leiligheten – men er det en god investering?

Sjekk video nederst i innlegget!

Før og etter oppussing

Leiligheten ble kjøpt for 3,7 millioner kroner med overtakelse 3. september. Etter en rask oppussing har eierne gjort noen vesentlige endringer, inkludert å flytte kjøkkenet til et annet rom og pusse opp både overflater og bad. Ifølge verdiestimatet på Solgt.no ligger prisen nå på rundt 4,6 millioner, inkludert fellesgjeld. Dette er også i nærheten av prisantydningen som er satt på leiligheten.

Her er noen av de viktigste endringene etter oppussingen:

  • Nytt HTH-kjøkken: Det gamle kjøkkenet har blitt flyttet, og et moderne HTH-kjøkken har blitt satt inn.
  • Oppgradert bad: Badet har fått en overflateoppussing som gir et friskt og moderne uttrykk.
  • Overflater: Alle overflater i leiligheten har blitt oppdatert for å gi et stilrent og moderne preg.

Verdi etter oppussing

Verdiestimatet fra Solgt.no antyder at leiligheten nå ligger på rundt 4,6 millioner kroner. Dette plasserer prisen midt i spekteret for lignende leiligheter i området, som har solgt for alt fra 3,7 millioner til 4,7 millioner pluss fellesgjeld. Beliggenheten er et stort pluss for leiligheten: Den ligger i toppetasjen, har en sørvestvendt balkong og byr på en fantastisk utsikt.

Blir det en suksess?

Det gjenstår å se om dette blir en vellykket flipping. Markedet for små leiligheter i Oslo er konkurransepreget, men med den rette prisen kan denne leiligheten på Torshov tiltrekke seg kjøpere som er villige til å betale for både beliggenhet og oppussingskvalitet.

Vi følger spent med på om denne boligen blir solgt til en god pris. Se videoen nedenfor for en nærmere titt på leiligheten før og etter oppussingen:

Alternativt kan du sjekke den ut på vår Youtube-kanal!

Hva tror du – blir dette en suksessfull flipping? Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet! Hvis du vil sjekke verdiestimatet på din egen bolig, kan du gjøre det gratis på Solgt.no.

Nøkkelord

  • Jan Oftedal
    Jan Oftedal

    Daglig leder

    Jan er daglig leder i Solgt.no og har kjøpt og solgt over 100 boliger. Med lang erfaring fra eiendomsbransjen er han engasjert i å gjøre bolighandelen tryggere og enklere for alle. Hans ekspertise og dedikasjon sikrer at kunder får de beste rådene og innsikten i markedet gjennom Solgt.no's eiendomsanalyseverktøy.

Sist oppdatert: 21. oktober 2024

Blogg

© 2024 Solgt.no AS — Org. nr. 923 401 032