ProduktPriser
product-updates3

August 2024 Oppdateringer

Les om de nyeste oppdateringene i vårt digitale eiendomsanalyseverktøy! Fra en ny speider-funksjon til forbedret mobiltilpasning og en bedre standardmodell, har vi jobbet hardt for å gjøre plattformen din enda mer effektiv. Les videre for å oppdage hva som er nytt og hvordan disse forbedringene kan hjelpe deg i din eiendomsevaluering.

LEST PÅ 5 MINUTTER · 30. AUGUST 2024

  • Filip Niklas
    Filip Niklas

    Fullstack-utvikler

  • Christian N. Iversen
    Christian N. Iversen

    Teknologisjef

Vi er glade for å dele de nyeste oppdateringene fra August til vårt digitale eiendomsanalyseverktøy, som vil gjøre din brukeropplevelse enda bedre og mer effektiv. Vi har lyttet til tilbakemeldinger fra våre brukere og jobbet hardt for å implementere nye funksjoner og forbedringer som vil gjøre det enklere å analysere eiendomsdata, sånn at du kan gjøre et tryggere boligkjøp og bedre investering. Her er en oversikt over hva som er nytt denne måneden.

Nye Features

speider-img

🔍 Speider

Vi introduserer betaversjon av "Speider", en helt ny funksjon som hjelper deg å oppdage nye muligheter i markedet. Speideren analyserer markedet i sanntid og gir deg innsikt om eiendommer på markedet som kan være av interesse for deg, basert på dine preferanser og søkekriterier. Det er som å ha en personlig assistent som kontinuerlig speider etter de beste eiendomsinvesteringene for deg.

⚖️ Standarder for sammenligninger i utleie

Vi har innført standarder som gjør det enklere å sammenligne utleiepriser og betingelser. Denne funksjonen sikrer at du får en rettferdig og konsistent vurdering av de ulike utleiealternativene, slik at du kan ta velinformerte beslutninger.

🔧 Forbedringer og fikser

new-landing

🏠 Ny landingside

Vi har også lansert en ny og forbedret landingsside! Denne siden er designet for å gi deg en mer intuitiv opplevelse med enkel navigasjon til alle verktøyene du trenger. Enten du er ny bruker eller en erfaren eiendomsanalytiker, vil den nye landingssiden hjelpe deg å finne informasjon raskt og enkelt. Mer oppdateringer her kommer som vil fortelle hvordan produktet vårt kan bli bedre utnyttet enten du skal selge, kjøpe eller investere.

📱 Bedre mobiltilpassing

Vi vet hvor viktig det er å kunne bruke våre verktøy på farten. Derfor har vi gjort betydelige forbedringer i mobilresponsiviteten, slik at du nå kan få en sømløs opplevelse uansett hvilken enhet du bruker.

dataredigering-img

🖊️ Bedre dataredigering på enheter

Redigering av data på ulike enheter har blitt mye enklere og mer effektivt. Vi har optimalisert grensesnittet og gjort det mer intuitivt å legge til, redigere og slette data på enheter du ser på.

standards-image

📊 Bedre standardmodell

Vi har utviklet en betydelig forbedring av vår standardmodell. Denne oppdateringen gir deg mer presise estimater, spesielt på unike boliger med høyere standard. Dette bør gi bedre prisestimater, også når du legger inn egne standardpoeng.

filter-img

🗺️ Bedre filter i kartutforsker (kommer snart!)

Vi har forbedret filtreringsfunksjonen i kartutforskeren vår, slik at du nå kan filtrere eiendommer enklere og mer ergonomisk. Enten du leter etter spesifikke prisnivåer, boligtyper eller andre kriterier, gjør de nye filtrene det enklere å finne akkurat det du er ute etter.

📰 Forbedringer til bloggen

Bloggen vår har fått en face-lift! Det er nå enda enklere å finne og lese innhold som er relevant for deg. Vi har forbedret kategoriseringen og søkefunksjonen, slik at du kan holde deg oppdatert med de nyeste innsiktene og tipsene innen eiendomsanalyse.

⚙️ Og mye mer

Vi har også gjort en rekke mindre forbedringer og feilrettinger som alle bidrar til å gjøre verktøyet vårt enda bedre. Vi jobber kontinuerlig med å optimalisere brukeropplevelsen og sørge for at du har de beste verktøyene for eiendomsanalyse.

🚀 Prøv de nye funksjonene i dag!

Vi er begeistret over disse oppdateringene, og vi håper at de vil gjøre ditt arbeid med eiendomsanalyse både enklere og mer effektivt. Vi oppfordrer deg til å utforske de nye funksjonene og dra nytte av alle forbedringene. Som alltid setter vi pris på din tilbakemelding, så ikke nøl med å dele dine erfaringer med oss! Du finner en "Gi Tilbakemelding" knapp ved hovednavigasjonslinjen i plattformen.

Takk for at du er en del av vårt fellesskap. Vi ser frem til å fortsette å støtte deg i din reise innen eiendomsanalyse.

Og husk, vi jobber stadig med å forbedre plattformen vår og har mye mer funksjonalitet planlagt for fremtiden. Det er mye spennende på vei, så følg med!

Nøkkelord

  • Filip Niklas
    Filip Niklas

    Fullstack-utvikler

    Filip er fullstack-utvikler i Solgt.no og har en doktorgrad i Filosofi fra University of Warwick. Han har et sterkt fokus på god struktur og vedlikeholdbar kode, og han jobber for å gjøre bolighandelen mer fornuftig for alle.

  • Christian N. Iversen
    Christian N. Iversen

    Teknologisjef

    Christian er CTO i Solgt.no og har lang erfaring som utvikler og konsulent. Han har jobbet som utleiemegler, og er spesielt interessert i å gjøre det lettere for alle å drive utleie

Sist oppdatert: 30. august 2024

Blogg

© 2024 Solgt.no AS — Org. nr. 923 401 032