Personvernerklæring

  • Ansvarlig for behandling av personopplysninger

    Daglig leder i Solgt.no AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens bruk og lagring av personopplysninger. Denne personvernerklæringen inneholder opplysninger du har krav på når vi i Solgt.no samler inn informasjon (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

  • Definisjon av personopplysninger

    Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Typiske personopplysninger er navn, adresse, telefonnummer og e-post. Disse opplysningene kan ha opphav fra data du har delt med oss via tredjeparter som Vipps, eller fyllt inn i din egen profil

  • Samling av personopplysninger

    Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Solgt.no, men noen opplysninger er nødvendige for at du som kunde skal kunne benytte deg av Solgt.no. Vi trenger derfor ditt samtykke til å dele enkelte personopplysninger med oss for å stifte et abonnement til tjenesten

  • Informasjon samlet om din bruk

    For å forbedre Solgt.no samler vi inn opplysninger om din bruk av tjenesten. Disse opplysningene er eksempelvis hvilke teknologier du bruker, hva du gjør på plattformen, og hvor du befinner deg.

  • Bruk av informasjonen

    Vi jobber kontinuerlig for å tilpasse og gi dere brukere en god opplevelse av Solgt.no. Dine personopplysninger bruker vi til å først og fremst levere de tjenestene du forventer at vi skal gi deg. Vi bruker informasjonen til å forbedre applikasjonen og prisestimater,

  • Deling av informasjon

    Solgt.no vil på generelt grunnlag ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre enn tredjepartsleverandører som opprettholder plattformen. Vi utleverer alltid den minste dataen som kreves, og eventuelle sensitiv informasjon er alltid lagret kryptert i tjenester Solgt.no selv vedlikeholder.

  • Tredjepartsleverandører

    Eksempler på tredjepartsleverandører benyttet på Solgt.no inkluderer Google Cloud Platform, Google analytics, Stripe, 24/7 Office, MongoDB Atlas, og Supertokens.

  • Rettigheter til informasjon

    Alle kunder av Solgt.no har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i virksomheten. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Solgt.no ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

  • Informasjonskapsler (cookies)

    Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse av Solgt.no, huske innloggingsdetaljer, og for å samle inn informasjon som navigasjon og nettleserversjon for å forbedre tjenesten. Google Analytics brukes for å analysere trafikk og bruksmønstre.

  • Kontakt for personvern

    For forespørsler om hvilke data vi har lagret om deg, og sletting av disse dataene, ber vi deg sende en mail til christian@solgt.no. Behandlingstid på slike forespørsler følger enhver tid gjeldende lovgiving, og er forventet i løpet av 30 dager.

© 2024 Solgt.no AS — Org. nr. 923 401 032